Home / Community / Forum / Poker Education / Poker Software & Videos & Literature /

Poker Hud

Old
Default
Poker Hud - Mon Jul 01, 2013, 08:39 AM
(#1)
IMdaOracle's Avatar
Since: Jun 2013
Posts: 21
Could PSO develop a free poker hud?
Is there any nice free poker hud?
 
Old
Default
Mon Jul 01, 2013, 09:04 AM
(#2)
GamblingProp's Avatar
Since: Jan 2013
Posts: 714
Not sure if advertising but I think that's the only out there who is free
http://pokerprolabs.com/archive/article.aspx?a=108
 
Old
Default
Mon Jul 01, 2013, 10:49 AM
(#3)
Ovalman's Avatar
Since: Feb 2011
Posts: 1,778
There's free tracking software over on the 2P2 forum if you do a quick search. I haven't used it because I own HEM2 but it's free and maybe worth a try.
 
Old
Default
Mon Jul 01, 2013, 11:03 AM
(#4)
bhoylegend's Avatar
Since: Jun 2012
Posts: 2,261
Can't see PSO developing a HUD. Initial work on it is one thing but constant maintenance would be cost prohibitive and its not in their area of interest I am sure.

Whatever free HUD you find make sure it is allowable by Stars.
 
Old
Default
Mon Jul 01, 2013, 12:28 PM
(#5)
C. Bruun's Avatar
Since: Dec 2012
Posts: 14
I'm currently using FPDB, which is a completely free hud.
It works on both windows, linux, and MAC.

Many updates are comming to the program, and they just released an update
which gives you the option to make graphs, and look at positional stats as well.

If you don't have a BR to HM2 or PT4.
I'd definitely recommend FPDB (FreePokerDataBase)

The only minus is that it's rather hard to configure.

EDIT: This HUD is also allowed by PokerStars.
 
Old
Default
Mon Jul 01, 2013, 12:29 PM
(#6)
IMdaOracle's Avatar
Since: Jun 2013
Posts: 21
I found one, poker database, but player stats don't stay under player names. Anybody knows how to solve that?
 
Old
Default
Mon Jul 01, 2013, 01:51 PM
(#7)
Ovalman's Avatar
Since: Feb 2011
Posts: 1,778
You need to sit in the same seat every time under Options/ Preferred seat.

Then right click the HUD and drag the HUD to wherever you want it.
 
Old
Default
Repositioning the HUD - Fri Jul 12, 2013, 03:28 AM
(#8)
F27.Maverick's Avatar
Since: Jun 2012
Posts: 23
A very stupid question, but how do I drag the HUD in Holdem Manager 2? Most of the HUD's are positioned above the player's chipstack count and I have no clue how to reposition them to other places. I was using PT4 trial where I can hold the CTRL button and click on the HUD and drag, but it doesn't work here


Bracelet Winner
 
Old
Default
Fri Jul 12, 2013, 03:57 AM
(#9)
butchsd's Avatar
Since: Aug 2012
Posts: 130
Maverick: I think it'd be better if you created a separate topic when you have an unrelated question. Also, right click drag.


Double Bracelet Winner
 
Old
Default
Fri Jul 12, 2013, 05:00 AM
(#10)
F27.Maverick's Avatar
Since: Jun 2012
Posts: 23
Thanks mate. That helped the cause


Bracelet Winner

Last edited by F27.Maverick; Fri Jul 12, 2013 at 05:19 AM..
 

Getting PokerStars is easy: download and install the PokerStars game software, create your free player account, and validate your email address. Clicking on the download poker button will lead to the installation of compatible poker software on your PC of 51.7 MB, which will enable you to register and play poker on the PokerStars platform. To uninstall PokerStars use the Windows uninstaller: click Start > Control Panel and then select Add or Remove programs > Select PokerStars and click Uninstall or Remove.

Copyright (c) PokerSchoolOnline.com. All rights reserved, Rational Group, Douglas Bay Complex, King Edward Road, Onchan, Isle of Man, IM3 1DZ. You can email us on support@pokerschoolonline.com